Teunisbloemolie en de menstruatie

Teunisbloemolie en de menstruatie

Teunisbloemolie en de menstratie, vind beste aanbiedingen teunisbloemolie

Teunisbloemolie, positieve invloed op vrouwelijke hormonen en menstruatie.

Teunisbloemolie bevat Gamma-Linoleenzuur ( GLA omega 6 ) en zoals we inmiddels ook uit de praktijk weten helpt dat vrouwen bij de hormoonhuishouding.  Teunisbloemolie  helpt deze hormoonhuishouding beter in balans te houden en heeft een positieve invloed op de menstruatie, de huid en alles rond de maandelijkse cyclus.Veel vrouwen hebben voor wat betreft hun menstruatie en hormoonhuishouding baat gehad bij het slikken van teunisbloem tabletten of capsules. Teunisbloemolie helpt ook bij PMS, klachen voor de maandelijks menstruatie periode. Vaak wordt er vitamine E toegevoegd aan teunisbloem tabletten of capsules die mede tot doel hebben vrouwen minder problemen te bezorgen tijdens, voor en na de menstruatie.

Ook tijdens de overgang kunnen vrouwen baat hebben bij de inname van teunisbloemolie.

Volgens veel vrouwen die teunisbloemolie in de één of andere vormen geslikt hebben of nog gebruiken draagt teunisbloemolie met gla omega 6 ook bij aan een regelmatige menstruatiecyclus. Lees hieronder over PMS.

Wat is PMS en het verband met teunisbloemolie?

PMS staat voor het premenstrueel syndroom, oftewel fysieke en emotionele problemen en klachten voor de menstruatie.  PMS wordt gezien als één van de meest vervelende vrouwenkwaaltjes. Minstens 1/4 van alle vrouwen heeft last van PMS. Meestal onstaan de PMS klachten na het krijgen van kinderen en verdwijnen ze weer na de overgang.  Fysieke klachten voor de periode van de menstruatie kunnen zijn pijnlijke borsten, slaapproblemen, prikkelbaarheid en gespannenheid. Emotionele klachten die worden toebedeeld aan PMS zijn eetbuien, stemmingswisselingen, emotioneler zijn dan anders, prikkelbaar en soms zelfs agressiviteit. PMS voor de menstruatie kan echt een probleem zijn, ook voor de omgeving. Bij veel vrouwen helpt het gebruik van teunisbloemolie zowel in de periode voor de menstruatie als tijdens deze periode.

Ervaringen van vouwen met teunisbloemolie op het Viva Forum.

Op het forum van de Viva ( vrouwencommunicty ) delen vrouwen hun ervaringen met pms en teunisbloemolie.  Daaruit blijkt inderdaad dat vooral vrouwen boven de 30 en vrouwen met kinderen last krijgen van pms, stemmingswisselingen en een moeilijke menstruatie periode. Uit de ervaringen van veel vrouwen op dit forum blijkt dat teunisbloemolie voor verlichting van de klachten en een meer evenwichtige hormoonhuishouding kan zorgen. Overigens blijken de mineralen calcium en magnesium een positieve werking te hebben op het goed functioneren van de hormoonhuishouding en pms klachten en zijn de vitamines B1, B2, B6 en vitamine E, ook positief.  Daarnaast goede vetzuren, bij voorkeur koudgeperst en van plantaardige basis, helpen ook mee aan een goede gezondheid en functioneren van de hormoonhuishouding. Dat geldt wat de gezondheid betreft, zowel voor mannen als vrouwen. Ook aandacht voor foliumzuur en met name bij zwangere vrouwen, is aan te bevelen.

Waar kan je teunisbloemolie producten kopen?

Als ook jij teunisbloemolie wilt kopen voor minder problemen voor en tijdens je menstruatie en een evenwichtiger hormoonhuishouding, kijk dan op de website teunisbloemolie.com

Share this post

Comment (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *